SecuritasHome header

Wat kost dat nu eigenlijk?

Alarmsystemen komen in vele kleuren en maten, net zoals dat het geval is met bvb wagens. Toch denken veel mensen nog steeds dat een degelijk alarmsysteem zeer duur is. Bij SecuritasHome vinden we dat een goede bescherming voor iedereen toegankelijk moet zijn. In onze productkeuze hebben we dan ook gebruik gemaakt van onze ervaring om een goed evenwicht te vinden tussen de degelijkheid van de componenten en de betaalbaarheid van het systeem. En dankzij onze ondersteunende diensten, zorgen we ervoor dat u ook echt beschermd bent – want niets is zo gevaarlijk als een vals gevoel van veiligheid. Elk systeem is dan ook op maat gemaakt. Om een idee te geven van de richtprijzen, laten we het woord aan een paar van onze klanten.

Famille VDS, Meise

Situatie: een alleenstaande woning met een omheinde tuin. Gezin met kinderen en 2 katten. Eenmalige kosten voor het systeem: +/- € 800.

De verkoper heeft ons goed advies gegeven om de juiste componenten te kiezen, en de plaatsing ervan af te stemmen op onze situatie. Daardoor hebben we geen valse alarmen met onze katten én zijn we toch goed beveiligd. Onze tip: kijk zeker of er een actie loopt op de website. Wij hebben daardoor toch een mooie korting gekregen!

Familie F., Evere

Situatie: Een rijwoning met stadstuin. Gezin met tieners. Eenmalige kosten voor het systeem: +/- € 800.

De bediening via smartphone is handig in een gezin met tieners. Niet alleen is het voor hen gemakkelijk om het systeem aan/uit te schakelen als ze thuiskomen van school, maar kan ik ook vanop afstand het alarm opzetten indien ze dit vergeten (het blijven nu eenmaal tieners). De toegang tot het systeem is voor hen trouwens beperkter dan voor mij en mijn man – zo zijn we zeker dat er per ongeluk geen settings wijzigen.”